Om Shadow productions – markistyger.nu och markisbyte.se

Företaget Svenska Expobolaget är en stor leverantör av bl a parasoll och markiser till bryggerier och restauranger. Svenska Expobolaget blev experter på att byta markistyger eftersom man ofta hjälpte bryggerierna att byta markistyg på restaurangernas markiser från ett ölmärke till ett annat.

Det visade sig snart att också väldigt många privatpersoner önskade förnya sin markis med en ny fräsch markisduk. Ofta hade de varit i kontakt med sin lokala markisleverantör som velat byta ut hela markisen eftersom de helt enkelt tjänar väldigt mycket mer pengar på det. Men varför slänga en väl fungerande markisställning när det är så enkelt och kostar så mycket mindre att bara byta ut tyget?

Våren 2019 lanserade vi sajten markisbyte.se där vi hjälper privatpersoner boende i Stockholmsområdet att byta markistyg. Här kan du få hjälp med allt från mätning till montering, men kan också välja att göra en del, eller hela jobbet själv och på så vis få ner kostnaden ytterligare. De flesta väljer t ex att mäta själva. Se mer om hur du mäter korrekt här.

Vår webshopp för markistyger som tidigare låg under markisbyte.se ligger idag på en egen sajt, markistyger.nu för att hela Sverige ska ha möjlighet att ta del av våra låga inköpspriser på premium markisväv.

På markistyger.nu har vi som mål att hjälpa alla Sveriges gör-det-självare få nya snygga markiser till lägsta möjliga kostnad. Hos oss beställer du den bästa måttsydda markisväven på marknaden till lägsta pris (primärt Sandatex, men även Saettler och Dixon på förfrågan). Gör jobbet själv med hjälp av våra instruktionsfilmer och kunniga support för att fullborda kalkylen. Räkna med 85-90% lägre kostnad jämfört att byta ut hela markisen hos din lokala solskyddsleverantör. 

Tillsammans hjälps vi åt att byta ut alla Sveriges slitna och fula markiser och sparar såväl plånbok som natur och miljö!